Do you know

1. What is the name of Encyclopedia stared by Google ?
Answer : Knol

2. Who is the Father of super computer ?
Answer : Seymour Cray

3. Who is the father of Indian Super Computer ?
Answer : Vijay Bhatkar

4. Which is the India's First Super Computer ?
Answer : PARAM 8000

5. Which is worlds Fastest super Computer ?
Answer : Tianhe 2

6. What is the full form of CAD ?
Answer : Computer Aided Design

7. Who is the first computer programmer ?
Answer : Ada Lovelace

8. How many ways you can save a document?
Answer : 3

9. Who wrote the book Business @ the speed of thought ?
Answer : Bill Gates

10. Who is the Father of Cellular Phone ?
Answer : Martin cooper

No comments:

Post a Comment

தயவு செய்து செயற்திட்டங்கள்(Project), சர்க்யூட்(Circuits), நிரலாக்க(Programming), மென்பொருள்(Software),தொடர்பான உங்கள் சந்தேகங்களை கேட்க தயங்க வேண்டாம் ..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLEASE DO NOT HESITATE ASK YOUR DOUBTS REGARDING PROJECTS,CIRCUIT,PROGRAMMING,SOFTWARE..